"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Осіннє поповнення розарію

     В нашій школі вже стало традицією кожної осені поповнювати квіткову родину троянд. Цьогорічна осінь не стала винятком і 16 жовтня 2015 року  на шкільних ділянках, учнями нашої школи  було висаджено 54 кущі чудової квітки – троянди.  Всі квіти гарні, але саме троянди – найгарніші.

     Трояндові кущі в нашій школі висаджують на пришкільних ділянках і є невід’ємною частиною всієї школи. Троянду недаремно вважають королевою квітів, її пелюстки пишні і водночас ніжні. Особливо приємно споглядати, коли в цих ніжних пелюстках ховається краплина роси, яка нагадує дорогоцінний камінь. Саме таку красу ми зможемо спостерігати вже на наступний рік, коли посаджені троянди вперше розквітнуть, порадують своїм різнобарв’ям та божественним ароматом.

     Коли учні  школи висаджують троянди, вони залишають частинку себе в цій школі. Саме таку можливість отримують випускники школи. Коли старшокласники висаджують троянди вони не тільки збагачують та прикрашають пришкільні ділянки, а й прикрашають навколишній світ - красою квітучих трояндових ділянок. 

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі: Осіннє поповнення розарію (2015 рік), Квіткова релаксація (2015 рік), Трояндовий дивограй (2014 рік)