"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Осіння толока

     От і настала золота осінь, кожен подих вітру полишає по собі шлейф з жовтогарячого та багряного листя. Але ж осінь - це не тільки привід помилуватися красою природи а й нагода попрацювати. Учні, учителі, працівники школи у позаурочний час напередодні осінніх канікул провели щорічне осіннє прибирання території школи. Усі працювали дружно та злагоджено.

     Прибирання опалого листя — дуже кропітка справа, зізнаються учні, адже досить лише одного, навіть незначного пориву вітру, як на тільки-но прибрану ділянку вистилається нова ковдра з листочків.

     Усі справилися з прибиранням закріплених ділянок території школи. Дякуємо за сумління і активність учням 2 класу ( відповідальному за трудові справи Мар’єнку Т. і Абдурахімовій Ю., Вакуленко Ю., Іщенко Д., Лось С., Оберемок М.), 3 класу (відповідальному за трудові справи Войцеховському К., і Адальєвій Є., Ілюченко С., Малахатка О., Ремигі Д.), 4 класу (відповідальному за трудові справи Крохмалю Ю., і Грицаненко В., Доценко С., Шкарану Д., Вакуленку О.), 5 класу (відповідальним за трудові справи Алексєєнку Б. та Дикій Н. і  Баюрі А., Богині К., Васильченко Д., Заяц А., Чучко А.), 6 класу (відповідальним  за трудові справи Кравченко Н. та Натучі Д. і Вакуленку А., Гриценко М., Гриценко Ю., Морареску А., Юричку А.), 7 класу (відповідальному за трудові справи Римигі О. і Алексєєнку Я., Анікєєвій В., Васильченко В., Ткаченку Я., Лехасенко Н. ), 8 класу (відповідальному за трудові справи Рогозіній О. і Воленку С., Кумець А., Мосіній К.), 9 класу (відповідальному за трудові справи Лісняку С. і Адальєву М., Баюрі В., Коломоєць А., Лось Л., Шепель Є., Шкаран О.), 10 класу (відповідальному за трудові справи Кравченко С. і Пінчуку Д., Савченку К.), 11 класу (відповідальному за трудові справи Пруглу С. і Пруглу Д., Махевському М., Рогозіній Р., Левченко А., Самойленко К.).  

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі: "Осіння толока" (2015 рік)