"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Ось і настала мить прощання

         Пролунав останній дзвоник, завершилася здача ЗНО, і настала мить прощання зі школою для учнів 11 класу. 22 червня 2018 року 9-тьом одинадцятикласникам були вручені атестати про повну загальну середню освіту.

         Всі вони успішно склали державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, отримавши оцінки середнього – високого рівнів. Шепель Єлизавета з усіх предметів ДПА-ЗНО має оцінки високого рівні. Учні проходили іспити з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії.

         Всі  з хвилюванням чекали дня отримання документу про освіту, в очах і детей,  їх батьків, вчителів відбивалися сотні відтінків людських почутів. У них і турбота  і радість, збентеження і хвилювання, сум і надія, і лише байдужості в них не було бо разом зібралися ті,  кому небайдужа  доля випускників.

         З вітальним словом до випускників звернулися директор школи Гамов Олександр Григорович, класний керівник Гамова Тетяна Василівна.  За доброю традицією  випускники зробили фото на пам'ять біля шкільних оберегів.

         Побажаймо нашим випускникам успіхів і благополуччя, і зберегти в душі вогонь людської доброти на довгі роки життя.

         Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Ось і настала мить прощання (2018 рік).