"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Операція «Довкілля-2017»

     Шкільний двір - обов'язковий атрибут практично кожної школи. На ньому відбувається багато різних шкільних заходів.

     У кожного своя особиста думка про красу....

     Квіти - окраса життя. Школа - це другий дім, а її квітники — це шкільне обличчя. Клумби є окрасою не лише шкільної території, а й усієї вулиці Денисенка нашого села.

     Щорічно в нашій школі проходять заходи, присвячені озелененню та благоустрою шкільної території. Цей рік не став виключенням.

     Працівники та учні школи доклали багато зусиль для того, щоб шкільне подвір'я було гарним та затишним. Адже знайомство зі школою починається з її зовнішнього вигляду, як кажуть «зустрічають по одягу». Учні школи беруть посильну участь у впорядкуванні території школи,  роблять перекопку землі під квітники, саджають квіти, дерева, кущі.

     Цього року працівниками школи під керівництвом вчителів біології,  трудового навчання було висаджено на території школи саджанці дерев каштану - 12 шт., саджанці кущів троянд - 15 шт., розсаду квітів : петунії, агератуму, сальвії, газанії, вербени,  висіяно насіння квітів: астри, цинії, настурції. Обслуговуючим персоналом школи було скошено траву на шкільних газонах (26738 м2). Напередодні Дня Перемоги учні-старшокласники та працівники школи взяли участь у благоустрої Меморіального комплексу в центрі села.

     Озеленення та благоустрій території принесе користь не лише теперішнім, а й майбутнім поколінням.

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі: Операція «Довкілля-2017».