"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Оновлення кабінету з курсу «Захист Вітчизни»

      У лютому 2017 року було оновлено навчально-інформаційне обладнання кабінету з курсу «Захист Вітчизни». Метою  викладання предмета «Захист Вітчизни» у школі є не тільки необхідність теоретичної, практичної, фізичної і психологічної підготовки учнівської молоді до захисту Вітчизни і проходження військової служби у Збройних Силах України , а й створення умов для формування та удосконалення життєво необхідних знань, умінь і навичок, високої патріотичної свідомості учнів. Навчальний предмет «Захист Вітчизни» є обов’язковим і включається до інваріантної частини навчального плану та викладається протягом трьох періодів  у 10-11 класах та під час навчально-польових зборів.  

        Роботи виконані під керівництвом вчителя курсу «Захист Вітчизни» Борисенко О.Ю. та обслуговуючим персоналом школи. Загальні витрати склали 3400 гривень.

       На 16 навчально-інформаційних стендах відображені наочні матеріали по основних темах курсу : «Основи військового законодавства», «Загальна військова підготовка», «Військова топографія», «Вогнева підготовка», «Тактична підготовка», «Основи цивільного захисту», «Військово-медична підготовка».