"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Оновлення центрального парку села

    У  жовтні  2015 року  у нашому селі розпочато оновлення центрального парку, що знаходиться у центрі села. Біля нього зосереджені  школа, лікарня, будинок культури, адміністративні будівлі нашого населеного пункту.

    З ініціативою  оновлення центрального парку села виступило  ТОВ «Мала Токмачка» - основний сільськогосподарський товаровиробник на території Малотокмачанської  сільської ради  ( генеральний директор  Курман С.І., директор  Бородай  О.О. ).

   У ході виконання робіт було проведено розчистку старих насаджень, сплановано територію, закуплено і висаджено біля 150 саджанців  ялинок, горобини, беріз, липи, калини…  Створено розарій більш ніж з 30 кущів троянд.  До  висаджування  дерев  долучились майже всі працівники ТОВ «Мала Токмачка», адже для них оновлений парк – це не просто «зелений масив», це – легені нашого села, його окраса, його історія і майбутнє.

   Оновлений парк це чергова соціальна ініціатива ТОВ «Мала Токмачка»  у  нашому  селі. У попередні  роки, до 70-річчя звільнення села у роки Другої Світової війни, за кошти ТОВ «Мала Токмачка», зусиллями його  працівників, проведена повна реконструкція  Меморіального комплексу спорудженого у 80-ті роки воїнам односельчанам та визволителям села – учасникам Другої Світової війни.

    Керівництво ТОВ "Мала Токмачка", в ході робіт по озелененню села, виділило нашому навчальному закладу, для облаштування території школи, 21 садженець сріблястої ялини, які були висаджені на території школи ставши черговою її окрасою.

    Реконструйований   Меморіальний  комплекс,  оновлений центральний парк – окраса села, символ розвитку нашого населеного пункту  не тільки у виробничій але і у соціальній  сфері. 

    Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: "Оновлення центрального парку села (2015 рік)", додатково перегляньте у фотоальбомі: "Меморіальний комплекс села Мала Токмачка (2014 рік)", "Урочисте відкриття реконструйованого Меморіального комплексу (2014 рік)", "Пам’ятаємо у справах (2014 рік)"