"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Оксані Вікторівні Адальєвій присвоєно звання «Мати-героїня»

     Минулого тижня в обласному центрі відбулася урочиста церемонія вручення нагород жінкам, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня».

     Орден «Мати-героїня», квіти та подарунки жінкам вручили перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Давтян та голова обласної ради Григорій Самардак.

     Почесне звання «Мати-героїня» є вищою формою відзначення громадян за вагомий внесок у реалізацію державної політики з питань сім'ї, материнства і дитинства, самовіддане виховання та навчання дітей.

     Указом Президента України від 13.05.2017 р. № 129 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» за материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного, гармонійного розвитку звання України «Мати-героїня» присвоєно 13 багатодітним жінкам із Запорізької області.

     Серед нагороджених і наша землячка – мешканка села Мала Токмачка Оксана Вікторівна Адальєва. Разом з чоловіком жінка виховала п’ятеро дітей – трьох хлопців та двох дівчат. Олександр, Владислав та Максим здобули середню освіту, а дівчатка – Марія та Ліза навчаються в Малотокмачанській загальноосвітній школі. Всі вони чесні, доброзичливі, дисципліновані. У родині панують взаєморозуміння і повага.

     Син Олександр навчається на юридичному факультеті Інституту кримінально-виконавчої служби, Владислав – військовий, учасник бойових дій на сході України.