"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Обласний етап конкурсу «Я – за єдину Україну!»

     22 травня 2018 року підведено підсумки ІІІ (обласного) етапу конкурсу авторської дитячої і юнацької поезії та прози «Я – за єдину Україну!». Конкурс проводився з метою формування у молодого покоління високих моральних цінностей, відновлення, збереження і популяризації здобутків українського народу у боротьбі за свободу та незалежність; виховання патріотизму, громадянських почуттів і свідомості у зростаючого покоління, формування національної ідентичності, сприяння подальшого розвитку літературного мистецтва серед учнівської молоді.

     У конкурсі взяли участь 6 учнів школи : Остряниця К. (10 кл.), Заяц А. (7 кл.), Крохмаль А.( 8 кл.), Лашко В. (6-Б кл.), Крохмаль Ю. (6-Б кл.), Грицаненко В. (6-А кл.)

     За результатами конкурсу у номінації «Проза» Лашко В. посіла І місце («Рідна мова – це серце моє і народу»), Остряниця К. – І місце («Заповіді мудрих»),  Грицаненко В. – І місце («Один за всіх і всі за одного»), Крохмаль А. – І місце ( «Я – за єдину Україну!»). У номінації «Поезія» Крохмаль Ю. (« Лист матусі») посів ІІ місце, Заяц А. – ІІІ місце («Моя мила Україна»).

     Учнів до участі у конкурсі готували вчителі української мови та літератури Рябуха Любов Віталіївна, Іщенко Ольга Миколаївна, Суставова Наталя Вікторівна.

     Вітаємо переможців!