"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Обласний етап конкурсу «Я – за єдину Україну»

     Підведено підсумки обласного етапу конкурсу «Я – за єдину Україну». Запровадження Конкурсу забезпечило привернення уваги молодого покоління до високих моральних цінностей, патріотизму, громадянських почуттів та відповідальності за долю України; відновлення, збереження і популяризації здобутків українського народу у боротьбі за свободу та незалежність; подальшого розвитку літературного мистецтва та глибокої пошани до рідного слова.

     У Конкурсі брали участь учні загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, вихованці шкіл-інтернатів обласного підпорядкування та учні професійно-технічної навчальних закладів віком від 7 до 21 року включно. На конкурс надіслано понад 400 авторських робіт.

     Журі зазначило, що для більшості творів характерні: повнота розкриття теми, вправність побудови сюжету, послідовність та логічність викладених думок, метафоричність образної системи, оригінальність образно-художнього мислення, точність рими, літературно-художня гідність та витриманість стилю.

     За рішенням журі наші учні  нашої школи, переможці районного етапу конкрсу, посіли призові місця в обласному етапі конкурсу  і нагородженні дипломами: Гринь Єлизавета (8 клас) – І місце   за твір «Забуттю не підлягає», Крохмаль Анастасія (6 клас) – ІІІ місце  за власну поезію «Україна моя - єдина», Білич Олена (9 клас) – ІІІ місце за власну поезію «Пісня про єдність».  Молодці! Так тримати! Запрошуємо дипломантів конкурсу взяти участь у Всеукраїнському етапі цього конкурсу.