"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Новорічна казка у школі

       Новорічне свято – це довгоочікувана казка для усієї малечі. Діти з нетерпінням чекають приходу червононосого Діда Мороза та тендітної красуні Снігуроньки.

      29 грудня зимова казка завітала і до нашої школи. Саме з цього часу  ми всі знову починаємо вірити в дива, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися,  учням нашої школи потрібно було підготувати казкову атмосферу -  прикрасити новорічну  ялинку, актову залу  сніжинками, гірляндами та іграшками. Учні ретельно готувалися до свята і викликали захват в усіх глядачів. Зайчики, сніжинки, зима, ведмедики, лисички, казкові герої, артисти сучасності, дід Мороз і Снігуронька та ін. – ось неповний перелік новорічних персонажів, що подарували феєричний настрій усім присутнім.

      В цей  день у всіх учнів, вчителів та батьків  був святковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного.  Святкування Нового року у стінах школи проходило у 4 зміни: 1-2 класи, 3-4 класи, 5-7 класи та 8-11 класи. 

         Новий рік – це свято, яке чарівним чином поєднує минуле, теперішнє і майбутнє, світлі мрії і нові надії, це час, коли ми згадуємо наші досягнення, вдалі справи, успіхи, і все те, що принесло користь і позитивні емоції. 2018-2019 н-р особливий саме через те, що він розпочав розбудову оновленої системи освіти – Нової української школи. Для потреб першокласників виділено і реконструювано дві класні кімнати, укомплектовані згідно вимог Нової української школи. Придбано 30 сучасних одномісних парт, обладнано робоче місце вчителя, встановлено короткофокусний  мультимедійний комплекс, який приєднано до мережі інтернет. У допоміжній кімнаті для першокласників розмістилися зручні роздягальні, бібліотечний, ігровий осередки, куточок живої природи,  зала для перегляду відеоресурсів, оснащена сучасним 49-дюймовим телевізором приєднаним до мережі інтернет. Здійснено повну реконструкцію допоміжних приміщень блоку молодших класів, замінено вхідні двері у всіх класних кімнатах молодших класів. Виконано роботи по капітальному ремонту підвального приміщення школи з метою перетворення його у гімнастичні та тренажерні зали загальною площею більше 200 кв.м. Розпочала свою роботу секцію дзюдо. 90 учнів школи виявили бажання займатися цим видом спорту. На території школи встановлено символ любові і поваги до нашої малої батьківщини – села Мала Токмачка.

         Тож, напередодні Нового року, з послідуючим вручення на новорічному святі були підготовлені: черговий новорічний випуск шкільної газети «Дзвінок», вітальні новорічні листівки батькам учнів-відмінників, переможців і призерів районних олімпіад та конкурсів, керівникам організацій з якими співпрацює наш навчальний заклад  та працівникам школи вчителям-пенсіонерам, грамоти та подяки класним колективам за активну участь у виставці декоративно-прикладного мистецтва «Новорічна красуня», подяки вчителям за підготовку призерів та переможців районних та обласних предметних олімпіад, грамоти учням за участь у районних, обласних предметних олімпіадах та конкурсах. 121 учню 1-4 класів вручено новорічні подарунки. Учні школи – 23 відмінники навчання, 29 переможців та призерів районних та обласних олімпіад та конкурсів отримали новорічні відзнаки від адміністрації закладу.

      Дякуємо за підтримку у проведенні Новорічного  свята  керівникам підприємств та організацій села: Курману С.І., Зіненко С.Н., Чорному В.І., Проніну С.О., Матюх Н.М., Гамову Ю.О.

      Нехай 2019 рік таким же яскравим, як спалахи новорічних феєрверків, таким же гарним, як прикрашена новорічна ялинка, таким же веселим, як сам Новий Рік!

     Більше інформації за посиланнями: Новорічні вітання і нагороди та Свято Миколая у нашій школі.

     Фоторепортажі ви можете переглянути в фотоальбомі:  Новорічна казка у школі 1-2 класи (2018 рік), Новорічна казка у школі 3-4 класи (2018 рік), Новорічна казка у школі 5-7 класи (2018 рік), Новорічна казка у школі 8-11 класи (2018 рік).