"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Новорічні вітання і нагороди

     Новорічні свята  — це час подарунків, сюрпризів, карнавалів та веселощів, коли навколо присутні добро, магія і казка. Діти з трепетом чекають приходу Нового року і зустрічають його з незвичайним захопленням.

    Ось і минає 2018 рік - непростий, різнобарвний, однак надзвичайно важливий.Тож, напередодні Нового року, з послідуючим вручення на новорічному святі були підготовлені: вітальні новорічні листівки батькам учнів-відмінників, переможців і призерів районних олімпіад та конкурсів( 29 шт.), керівникам організацій з якими співпрацює наш навчальний заклад (8 шт.) та працівникам школи вчителям-пенсіонерам (28 шт.), грамоти та подяки класним колективам за активну участь у виставці декоративно-прикладного мистецтва «Новорічна красуня» (14 шт.), подяки вчителям за підготовку призерів та переможців районних та обласних предметних олімпіад (12 шт), грамоти учням за участь у районних, обласних предметних олімпіадах та конкурсах (21 шт.).

    Прийміть наші вітання з новорічними та різдвяними святами! Ми бажаємо всім Вам та Вашим близьким людям міцного здоров’я, злагоди, добробуту та успіхів у новому році! Нехай 2019 рік буде багатим на посмішки, добрі справи та приводом для гарного настрою! І нехай саме у цьому році виповняться всі Ваші найзаповітніші мрії!
    Гарних Вам свят!

     Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Новорічні вітання і нагороди (2018 рік).