"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Нагорода до свята.

          З 1973 року працює в нашій школі Орловська Валентина Миколаївна, за  ці 43 роки вона обіймала різні посади: вчителя російської мови та літератури, заступника директора школи з виховної роботи, вчителя початкових класів, але ким би не працювала Валентина Миколаївна вона завжди на всі сто відсотків віддавалася дорученій справі.

         Учні Валентини Миколаївни повністю реалізують свої інтелектуальні можливості: добре сприймають, засвоюють та відтворюють навчальний матеріал, здатні до самостійної, творчої навчальної діяльності. Її вихованці стають призерами та переможцями інтелектуальних та творчих конкурсів, і навіть після закінчення школи часто звертаються до своєї  вчительки за порадою та підтримкою. Для них вона є не просто вчителем, а мудрим наставником та справжнім другом.

         За  високу  результативність  в  роботі  Валентина  Миколаївна  у 1981 році нагороджена  нагрудним  знаком  Міністерства  освіти  УРСР  «Відмінник  народної  освіти»,  Почесними  грамотами Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА, відділу  освіти Оріхівської РДА.

        Напередодні 8 березня, Валентину Миколаївну, нагороджено Почесною Грамотою Запорізької обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня.

        Вітаємо Валентину Миколаївну з високою нагородою.