"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Нагорода до Дня вчителя

     Вчитель - непроста та благородна професія. Вчителі - це ті люди, які допомагають учням пізнавати світ день за днем. Вони не тільки вчать  математиці, літературі….  Вчителі докладають чимало  зусиль, щоб учні були дружніми, ввічливими, старанними та розвивали свої здібності й таланти. Адже учитель є не тільки викладачем свого предмету, він також вихователь для дітей та підлітків.

   До Дня працівників освіти відділ освіти Оріхівської райдержадміністрації нагородив грамотою Петренко Любов Михайлівну - вихователя групи продовженого дня нашої школи за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління.

     Любов Михайлівна закінчила в 1976 році Запорізьке педагогічне училище за спеціальністю вчитель початкових класів,  а в 1985 році закінчила  Дніпропетровський державний університет  отримавши повну вищу освіту.  З  1976 року Любов Михайлівна почала працювати в «Малотокмачанській ЗОШ ?-??? ступенів». На сьогоднішній день педагогічний  стаж  Любові Михайлівни становить  38 років.