"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Милосердя сердець

     Міжнародний рух Червоного Хреста і Червоного Півмісяця — це міжнародний гуманітарний рух, в якому беруть участь близько  мільйонів добровольців у всьому світі. Життя настійливо переконує, що тільки брати від нього - згубно для нас самих. Адже є радість, незрівнянно більша за звичне задоволення, - це радість віддавати. Як кажуть у народі : «Не можна залишатися осторонь чужої біди». Так, учні школи щороку долучаються до здійснення благодійних внеску до фонду Червоного Хреста, діяльність якого націлена на захист життя і здоров'я  людей та надання гаманітарної допомоги.

     Тож школярі, маючи небайдужі серця, співчуття, милосердя, розуміння важливості цієї  справи, відгукнулися на пропозицію зробити посильний благодійний внесок у фонд Червоного Хреста.

     Зібрані кошти в сумі 332 гривні передано за призначенням. Класам відповідно до зданої суми було роздано марки Червоного Хреста.

     Детальнішу інформацію про діяльність Міжнародного руху  Червоного Хреста  і Червоного Півмісяця України ви можете знайти за посиланням : Міжнародний рух Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.