"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

«Ми – діти твої, Україно!»

      26.02.2016 року учні 6 класу, класний керівник Іщенко Ольга Миколаївна в Оріхівському РБК переглянули концертну програму «Ми – діти твої, Україно!». Учасниками цього концерту були як вихованці, так і вчителі  Оріхівської музичної школи ім. М.Сокіл.

      Чарівними мелодичними переливами всіх вразили виступи з живим інструментальним супроводом. Акордеон, гітара, баян, фортепіано, балалайка зливаючись в одну багатогранну мелодію з багатоголосим вокальним супроводом і  зачарували всіх глядачів.

       У номерах була висвічена і тематика війни на Сході очима дітей, а саме – композиція «Мир без войны». Головною ідеєю цього виступу стало бажання бачити увесь світ без війни, адже всі ми рівні, незалежно від кольору шкіри, віри чи вподобань. Деякі глядачі настільки перейнялися виступом та емоціями від нього, що ледь стримували сльози на очах.

      Гарна українська пісня… Що ще може бути таке ж миле для душі і серця? Учні  отримали велике задоволення від мелодійних народних українських мотивів.

      Хоча концертна програма була невеликою, але враження справила надзвичайне. Всі учні перейнялися тими емоціями, ідеями, тим сенсом, який дарували зі сцени актори. Адже щоб там не було – ми вистоїмо, поборемо, бо ми разом одна єдина незалежна Україна!