"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Музична весна

     Здавна відомо, що мистецтво укладено в природі: хто вміє виявити його, той володіє ним.

     Таємниця музичного мистецтва полягає в тому, щоб вслухатися в невимовне, милуватися невидимим.

     Сучасною музикою зазвичай вважають лише музику сучас­ної доби, але і сьогодні хвилюють наші серця музичні шедеври минулого з їх вічними темами Добра і Зла, Любові і Ненависті, Життя і Вічності ...
     Так, у нас в школі стали традиційними творчі зустрічі з людьми мистецтва. Цей рік не став винятком: 22 березня в актовій залі школи для 150 учнів 2-6 класів відбулася творча зустріч з викладачами та учнями Оріхівської музичної школи імені Марії Сокіл. До школи завітав «музичний десант» у складі 10 викладачів та 23 вихованців музичної школи. Були представлені такі номери: Дорощенко М. «Ой лопнув обруч»( фортепіано), Попаденець В. « Коломийка»(фортепіано), Григоренко А. «Сусідка»(баян), Швець Є. « Україна»(вокальний номер), Таран А. «Тихо над річкою»(фортепіано), Каптьол С. «Коханочка» (фортепіано), Лагода В. «Веселий настрій» (фортепіано), Владімірова Д., Дикун В. «Веселкова пісня» (вокальний ансамбль), Дикун В., Таран А., Палій Л.Б. « Пустуни» (фортепіанний ансамбль), Палій Л.Б., Палько О.Ю. «Гопак» (ансамбль викладачів фортепіано), ансамбль гітаристів «Каліфорнія».

     Всі присутні змогли поринути у чарівний, неперевершений, загадковий світ музики. Слухачі милувалися звуками музичних творів, які старанно виконували як початківці музичної школи так і майбутні випускники закладу. Музична програма в усіх  підняла весняний настрій, пробудила ліричні почуття та емоції.

     Дякуємо всім викладачам та учням музичної школи за організовано проведену культурно-мистецьку програму, за виховання у підростаючого покоління любові до прекрасного, розвиток творчих здібностей, таланту та обдаровань у  дітей.

     Сподіваємось на наступну зустріч з прекрасним.

      Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Музична весна (2017 рік).