"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Міст між дитинством і безмежжям мрій

       Прогулянка на теплоході - це невелика, але захоплююча  подорож зі звичного місця в інший світ - світ природи, зелені і чистого повітря. Також це чудова можливість дев’ятикласникам знову зібратися разом   після вручення свідоцтв по базову середню освіту.

        Ця екскурсія включає в себе два незабутніх моменти - шлюзування і проходження навколо о. Хортиці. Випускники відчули всю гостроту почуттів у Запорізькому шлюзі - єдиному в світі гідротехнічному спорудженні з перепадом води в одній камері 37,5 м, насолоджувалися красою скелястих берегів о. Хортиці, з досить близької відстані побачили Дніпрогес, історико-культурний комплекс «Запорізька Січ». Під час прогулянки на теплоході мали можливість  проходити під залізнично-автомобільними мостами ім. Преображенського.  Це пора, коли і дев’ятикласники проектують свій міст між дитинством і безмежжям мрій, можливостей.

         На теплоході був час подумати над майбутнім, поспілкуватися з однокласниками на тему «А що далі?» Але щойно відбулася висадка в культурному парку «Дубова роща»,  як вчорашні випускники  поринули знову в безтурботне дитинство.   

        «Усі ми родом з Дитинства…» Із цими словами французького письменника Антуана де Сент – Екзюпері важко не погодитися. Адже дитинство – це завжди безтурботність, веселощі, ігри, віра в дива, яких очікують з нетерпінням.

        Всіх учнів переповнювали почуття та емоції. Додому повернулися дуже задоволені.

       Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі  Міст між дитинством і  безмежжям мрій (2018 рік).

        Відеорепортаж можна переглянути за посиланням Міст між дитинством і  безмежжям мрій.