"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Мінна небезпека

     11 травня до нашого навчального закладу був запрошений інструктор з мінної небезпеки 93-ї бригади Збройних Сил України, представник Датської групи по розмінуванню (DDG) Зайшлий  О.В.

     Метою заходу було закріплення навичок учнів про небезпеку мін та боєприпасів, що не вибухнули, і про поведінку у надзвичайних ситуаціях.

     Інформаційна зустріч «Інформування населення про мінну небезпеку» проходила  для учнів 1-4 класів, 5-10 класів  та працівників школи. Для учнів молодших класів  Олександр Васильович  підготував повчальний мультфільм де розповідається про дії при знаходженню мін та снарядів. А для учнів 5-10 класів Олександр Васильович розповів про небезпеку знаходження небезпечних предметів та перебування на мінному полі, в місцях з попереджувальними табличками «Обережно міни», підходів до військової техніки та залишених окопів. Також інструктор проінформував учнів щодо видів мін та гранат, з їхніми особливостями, наслідками вибухів, про наслідки самостійного розміновування та розбір вибухонебезпечних предметів.

       Фоторепортаж ви можете перглянути в фотоальбомі: Мінна небезпека (2016 рік)