"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Лялькова вистава «Червона шапочка»

     6-7 грудня  2017 року нашим ляльковий театром «Колосок» для учнів 1-4 класів в актовій залі школи було представлено прем’єру  лялькової  вистави за мотивами  народної казки «Червона шапочка».  Величко Ірина Миколаївна, керівник шкільного лялькового театру,   в черговий раз зібрала дітлахів для подорожі  у країну казок. Цього року відбулася зміна трупи лялькового театру. На зміну попередньому складу акторів прийшло молодше поповнення – четверокласники.
     Вистава була незвичайною, тому що Вовчик вийшов добрим та милосердним. Він збирав  разом з мисливцями лікарські рослини, щоб вилікувати бабусю. А бабуся з вдячністю напекла йому смачних періжків. Роль Вовчика виконував  Оберемок Максим.  Червона Шапочка у виставі була весела і смілива. Не злякалась запросити з собою Вовчика до бабусі. Роль Червоної Шапочки виконувала Іщенко Дар’я, ролі мисливців виконували Гречин Андрій та Коржук Святослав, роль матусі та бабусі виконувала  Хупченко Юлія, казкарка Сніжко Евеліна.
     Всі виконавці ролей були  дуже переконливі. Діти  зробили виставу цікавою і веселою. Велика подяка мамам  Сніжко Евеліни і Іщенко Дар’ї, які спекли дуже смачні пиріжки, мамам Левченка Даніїла та Ганжі Данила за прекрасні декорації для вистави. 
     Перед виставою бібліотекар  Рябець Л.А. підготувала виставку казок народів світу. Діти із задоволенням переглянули книжки.
     Завдяки злагодженій роботі керівника лялькового театру «Колосок» Величко І.М., дітей, батьків вистава пройшла з аншлагом.  
     Завдяки участі дітей у ляльковому театрі учні учаться  бути  вихованими, впевненими у своїх силах, артистичними, милосердними.
     З нетерпінням будемо чекати наступних вистав. Дякуємо за гарний настрій та отримані приємні емоції.
     Фоторепортаж ви можете переглянути за посиланням: Лялькова вистава «Червона шапочка» (2017 рік).