"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Літо – час для ремонту та оновлення школи

     Літо так швидко пролетіло. Перше вересня вже не за горами. Але нашому навчальному закладу було не до відпочинку. Ремонти кипіли майже  кожного літнього дня. Вчителі, батьки, технічний персонал на час канікул ставали ремонтниками і малярами, аби наші школярі в новому навчальному році навчалися в красивих класах і затишних приміщеннях школи. З року в рік в нашій школі  багато робиться для того, щоб класні кімнати мали свіжий вигляд, були естетично оформленими.

    За два літні місяці вдалося зробити чималий об’єм роботи. У класних приміщеннях оновили панелі, пофарбували стелю, дошки та підлогу, освіжили лаком парти та стільці. Для учнів нашої школи є гарний подарунок. Відтепер всі заняття фізичною культурою будуть проводитись в оновленій спортивній залі. Капітально відремонтовано покрівлю спортивного залу, пошпакльовано і пофарбовано стелю, замінено 30 світильників. А оновлена підлога з яскравою розміткою так і запрошує зіграти в міні-футбол чи баскетбол.

     Класні кімнати та шкільні рекреації вже відремонтовані і сяють чистотою, тому першого вересня учні сядуть за парти в оновленій, відремонтованій школі.

     А 1 вересня експозиція шкільного історико-краєзнавчого музею під відкритим небом поповниться цікавими символічними експонатами.

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "Літній ремонт та оновлення школи".