"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Корисна лекція для учнів школи

     24 квітня 2015 року в стінах нашої школи відбулася зустріч з представником Запорізької обласної організації « Громадське об’єднання за здоровий та тверезий спосіб життя» - Новиком В’ячеславом. Для учнів 8-10 класів була проведена лекція на тему «Алкоголь і тютюн в сучасному суспільстві». Ця лекція була спрямована на формування здорового способу життя серед підлітків у звязку з підвищеним вживанням спиртних напоїв і куріння серед дітей шкільного віку.

     Лекція була проведена без відриву від навчального процесу і містила в собі інформаційно-пізнавальний характер. Саме тому учні затамувавши подих, з захопленням слухали лектора, людину, яка самостійно, без будь-якої сторонньої допомоги обрала здоровий спосіб життя, а зараз хоче донести і до всіх присутніх інормацію про те, яке  пагубне значення мають шкідливі звички на організм не лише учнів, але і  дорослих людей. Новик В’ячеслав – успішний підприємець, який в вільний від роботи час займається пропагандою здорового способу життя.

     Сподіваємось, що деякі учні нашої школи, які мають шкідливі звички, замисляться над своїм життям і змінять течію свого жття в інше русло, а ті учні,  які їх не мають, ніколи не знатимуть, що це таке. 

      Про "Свято здорового способу життя" ви можете дізнатись в новинах нашого сайту.