"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

«Колосок – весняний - 2017»

    Увага! 28 квітня 2017 року відбудеться другий етап Міжнародного природничого інтерактивному конкурсі «Колосок-весняний-2017» за спеціальними темами конкурсу: «Повітря», «Моя велика Україна», «Малеча сонячної системи».

     Конкурс проводиться з метою наукової популяризації та поширення природничих наук серед учнів. Основними завданнями Конкурсу є: ознайомлення підростаючого покоління з - природознавством; формування цілісного погляду на оточуючий світ, уявлень про наукову картину світу, вироблену сучасним природознавством;  розвиток мотивації учнів до вивчення дисциплін природничого циклу; вироблення стійких навичок роботи з науково-популярними виданнями, розвиток читацьких компетентностей, дослідницьких та творчих умінь учнів; розширення та поглиблення знань із природничих дисциплін, підтримка талановитих учнів та ініціативних учителів.

     Заявки на участь у конкурсі потрібно подати до 17 березня 2017 року.

     Інформацію про етапи проведення конкурсу та матеріали для підготовки  ви можете знайти у Всеукраїнському науково-популярному природничому журналі для дітей "Колосок" та у  науково-популярній природничій газеті для розумників та розумниць "Колосочок", а також за посиланнями : Запитання до конкурсу «КОЛОСОК-весняний-2017»  та Матеріали для підготовки до конкурсу «КОЛОСОК-весняний-2017».