"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Інформаційно-консультаційна зустріч

     Для учнів 11 класу зараз надзвичайно напружений і відповідальний період у житті – період вибору свого професійного шляху. Хлопці та дівчата аналізують пропозиції ринку праці, зважують свої бажання і можливості, вивчають умови прийому до вищих навчальних закладів, випробовують свої сили,  проходячи тренувальні тести з предметів ЗНО. Щоб не помилитись у виборі вищого навчального закладу для подальшого навчання, відвідують їх сайти, зустрічаються з викладачами та студентами.

     22.02.2018 року в актовій залі Оріхівського  НВК № 2 ім. академіка В.А. Лазаряна  відбулася інформаційно-консультаційна зустріч з випускниками шкіл району щодо ЗНО – 2018 та вступної кампанії – 2018 за участю представників Запорізького національного університету, організована відділом освіти Оріхівської РДА. Учні 11 та 10 класів нашої школи теж були учасниками цієї зустрічі.

     Випускники отримали додаткову корисну інформацію про порядок проведення ЗНО, організацію вступної кампанії, порядок подачі електронних заяв, пріоритетність, рейтингування поданих заяв абітурієнтом. Особливо зацікавила учнів пропозиція представників ЗНУ взяти участь у безкоштовних тренінгах,  де можна не лише перевірити свої знання з ряду навчальних предметів, а й відчути атмосферу ЗНО.

     Реєстрація на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні 2018 триває до 19 березня. Детальну інформацію можна отримати за посиланням http://testportal.gov.ua/registr/