"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Інформаційне поле місцевої влади

     Інтернет (Internet)— це гігантська мережа  комп'ютерів, розміщених у світі. Цю мережу, власне, створює новий інформаційний простір —Cyberspace, у якому люди можуть:  обмінюватися посланнями за секунди з тисячами людей одночасно,  отримувати регулярні випуски — новини, прес-релізи по конкретній тематиці. Глобальна мережа  стала невід'ємною частиною життя суспільства, однією з найважливіших  інструментів для спілкування.

     У  такому розвиненому світі кожна установа має можливість створювати власні веб-сайти, на яких можна розмістити  останні новини, оголошення, ділитись фотознімками та цікавими фактами. Сайт сільської ради найчастіше служитиме  найпростішим й найбільш «видимим» інструментом комунікації,   до  якого  доступ отримає  кожен охочий. З цього погляду можна стверджувати, що у ХХІ столітті найважливішим засобом комунікації є веб-сайти.

     З 15 квітня 2016 року розпочав свою роботу інтернет-вісник -  сайт Малотокмачанської сільської ради. Тепер кожен житель села, міста чи іншої країни має можливість отримувати останні новини з життя села та його мешканців, отримувати офіційну інформацію.

     З цього часу інформаційний простір сільської ради, крім друкованого випуску – «Сільські новини»,  поповнилась   власним сайтом.

    Електронна адреса сайту Малотокмачанської сільської ради Оріхівського району Запорізької області: www.malatokmachka.rada.org.ua, а з періодичним  виданням ви можете ознайомитись на сайті  Малотокмачанської ЗОШ І-ІІІ ст.  за посиланням «Сільські новини»