"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

ІІ турнір з настільного тенісу

     22 грудня 2017 року на базі Омельницької  філії  імені академіка М.А. Доллежаля був проведений ІІ турнір з натільного тенісу пам’яті  академіка Миколи Антоновича Доллежаля серед учнів навчальних закладів Оріхівського району. У турнірі взяли участь команди: Молотокмачанської ЗОШ, Омельницької ЗОШ, Оріхівська гімназія №1 «Сузіря», Яснополянська ЗОШ, Новоіванівська ЗОШ.

     Турнір проводиться з метою впровадження фізичної культури та спорту в повсякденне життя учнів, зміцнення їхнього здоров'я, популяризації настільного тенісу в районі, закріплення відповідного розділу навчальної програми з фізичного виховання  та визначення переможців.

     У турнірі взяли участь збірні команди навчальних закладів, віднесені до основної медичної  групи з числа учнів 5-11 класів (1 хлопець, 1 дівчина у певній віковій групі). Змагання проводились з визначенням командної першості та індивідуальної першості.

     Наш навчальний заклад представила команда у складі : 5 кл.-Войцеховський К., Білостоцький Я., 6 кл.- Доценко С., Гриценко І., 7 кл.-Химич Н., Чучко А., 8 кл.- Анікєєва В., Гнусін В., 9 кл.- Анікєєва В., Надрічний М., 10 кл.- Порьяз О.

     Команда школи посіла ІІ загальнокомандне місце. За результатом змагань у особистому заліку Порьяз О. та Гнусін В. посіли І місце, у парних змаганнях Анікєєва В. та Порьяз О. – ІІІ місце серед дівчат 10-11 кл. Переможці були нагороджені грамотами, медалями і кубком. Вітаємо переможців турніру. Бажаємо подальших успіхів і перемог.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі ІІ турнір з настільного тенісу (2017 рік).