"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

І етап шкільної «Еврики»

     Інтелектуальна гра — це вид гри, що ґрунтується на застосуванні гравцями свого інтелекту й ерудиції. Як правило, у таких іграх учасникам треба знайти відповіді на питання з різних сфер життя, використовуючи вміння працювати в команді.

     В п’ятницю 21 жовтня для учнів 2-4 класів було проведено I етап традиційної шкільної  інтелектуальної гри «Еврика». Команди показали свої інтелектуальні здібності з таких предметів як: історія, музика та природознавство, а також  було проведено традиційний конкурс капітанів – запитання спрямовані на розвиток логічного мислення.

     У першому раунді (завдання з історії) із 10 балів команда 2-А класу отримала 4 бали, команда 2-Б класу 6 балів,  команда 3 класу 10 балів, команда 4 класу 10 балів; в другому раунді (завдання з музики) команда 2-Б класу отримала 6 балів,команди 2-А та 3 класів отримали по 6 балів з 10, а команда 4 класу 9 балів; в третьому раунді (завдання з природознавства) команди показали кращий результат – команда 2-А класу отримала 9 балів, команда 2-Б класу отримала 7 балів, команда  3 класу отримала 7  балів та команда 4 класу 8 балів.  Останнім вирішальним конкурсом був конкурс капітанів, капітан 4 класу Ілюченко Станіслав випередив суперників на 3 бали.

     З результатом в 32 бали перемогу виборола команда учнів 4 класу на чолі з капітаном Ілюченком Станіславом,  II місце розділили  команди 2-Б та 3 класу, та на III місці команда 2-А класу.

     В п’ятницю 21 жовтня для учнів 5-6 класів було проведено І етап традиційної шкільної  інтелектуальної гри «Еврика». Команди показали свої інтелектуальні здібності з таких предметів як: історія, природознавство та математика, а також  було проведено традиційний конкурс капітанів.

     У першому раунді (завдання з історії) із 10 балів команда 5-А класу отримала 9 бали, команда 5-Б класу 10 балів,  команда 3 класу 9 балів; в другому раунді (завдання з природознавства) команда 5-А класу отримала 6 балів,команда 5-Б класу отримала 9 балів з 10, а команда 6 класу отримала 7 балів; в третьому раунді (завдання з математики) команда 5-А класу отримала 8 балів, команда 5-Б класу отримала 10 балів, команда  6 класу отримала 9  балів .  Останнім вирішальним конкурсом був конкурс капітанів, капітан 5-Б класу Квашина Катерина  випередила суперників на 1 бал.

     З результатом в 35 балів перемогу виборола команда учнів 5-Б класу на чолі з капітаном Квашиною Катериною,  II місце зайняла  команда 6 класу, та на III місці команда 5-А класу.

      Вітаємо переможців!

      Слідуючий етап шкільної інтелектуальної гри буде проведений в листопаді  місяці. Тематикою наступних конкурсних змагань буде «Талановиті та дружні».