"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

I етап шкільної «Еврики»

     В п’ятницю 25 вересня для учнів 2-4 класів було проведено I етап традиційної шкільної  інтелектуальної гри «Еврика». Команди показали свої інтелектуальні здібності з таких предметів як: природознавство, література (дитячі казки) та музика, а також  було проведено традиційний конкурс капітанів – запитання спрямовані на розвиток логічного мислення.

     У першому раунді (змагання з природознавства) команда 2 класу отримала 7 балів з 10, команда 3 класу 9 балів та  команда 4 класу 10 балів; в другому раунді (змагання з літератури) команди 2 та 3 класів отримали по 6 балів з 10, а команда 4 класу 8 балів; в третьому раунді (з музики) команди показали кращий результат – команда 2 класу отримала 7 балів, команда  3 класу 8 балів та команда 4 класу 10 балів.  Останнім вирішальним конкурсом був конкурс капітанів, капітан 4 класу Грицаненко Вікторія випередила суперників на 3 бали.

     З результатом в 33 бали перемогу виборола команда учнів 4 класу на чолі з капітаном Грицаненко Вікторією, на II місці команда 3 класу, та на III місці команда 2 класу.

     Слідуючий етап шкільної інтелектуальної гри буде проведений в жовтні місяці. Тематикою наступних конкурсних змагань буде «Врожаєві шедеври».