"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Х Міжнародний екологічний конкурс «Вода – джерело життя»

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 27.12.2016 року № 1626 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2017» (за основними напрямами позашкільної освіти), листа  Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 31.01.2017 № 03.2-16/0133 «Про проведення обласного етапу Х Міжнародного екологічного  конкурсу «Вода – джерело життя» комунальним закладом «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради проведено обласний етап Х Міжнародного екологічного конкурсу «Вода – джерело життя».

      Активними учасниками конкурсу стали учні (вихованці) загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Бердянського, Василівського, Веселівського, Великобілозерського, Більмацького, Мелітопольського, Михайлівського, Новомиколаївського, Оріхівського, Пологівського, Приазовського, Приморського, Запорізького, Токмацького, Якимівського районів та м. Запоріжжя, Бердянськ, Мелітополь, Енергодар, Токмак. На конкурс було надіслано понад 760 творчих робіт у 8 номінаціях.

     На підставі рішення журі обласного етапу Х Міжнародного екологічного конкурсу «Вода – джерело життя» у номінації оповідання з діалогом  «Розмова з краплею води» стали переможцями 12 учнів, у номінації «Пейзаж з водою на тлі» - 11 учнів, у номінації символ води в скульптурі (Н2О) – 7 учнів, у номінації мультимедійна презентація – 6 учнів, у номінації «Крапля води в об’єктиві» - 15 учнів, у номінації вірш «Розмова з краплею води» - 14 учнів, у номінація «Життя у воді» - 18 учнів.

     Учениця 7 класу нашої школи Заяц Анастасія стала однією з переможців обласного етапу Х Міжнародного  екологічного конкурсу «Вода – джерело життя» у номінації оповідання з діалогом  «Розмова з краплею води». До конкурсу Анастасію готувала вчитель інформатики Дунда Анастасія Вікторівна.

     Бажаємо подальших перемог.