"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Еврика. Підсумковий результат

      З метою організації змістовного дозвілля та відпочинку учнів, створення умов для виявлення та розвитку розумових здібностей школярів, формування інтелектуальної еліти школи,  виховання всебічно розвиненої особистості, громадянина України, виявлення юних обдарувань та інтелектуалів, оновлення змісту, форм та методів позакласної виховної роботи в нашій школі щорічно для учнів 2-11 класів проходять засідання інтелектуального клубу «Еврика».

     Інтелектуальна гра «Еврика» для учасників клубу проводиться у два етапи: І етап - перше півріччя; ІІ етап -  друге півріччя.  Графік проведення кожного етапу гри для групи  класів визначено у річному плані виховних заходів  на відповідний навчальний рік.  Кожна гра проводиться у 4 раунди (3 раунди - тестові завдання, 1 раунд - конкурс капітанів).

    До участі у грі запрошуються команди учнів 2-11 класів школи. Команда складається з 5 гравців. Обирається капітан команди.  До складу осіб, які супроводжують дітей, повинні входити  класні керівники класу, або вчителі-предметники (журі). Кожна команда має мати учня-консультанта.

     В цьому навчальному році для учнів 2-11 класів було проведено 8 засідань інтелектуального клубу «Еврика» під час яких було проведено 32 раунди з різних предметів присвячених відповідним подіям.

     Завершальний етап інтелектуальної гри був проведений 17 квітня для учнів 2-4 класів, де перемогу здобули учні з команди 3 класу відірвавшись від суперників усього на 2 бали.

     Серед 2-4 класів лідирує команда учнів 4 класу, серед 5-6 класів –  5 клас, серед 7-8 класів лідирує команда 8 класу, а між 9-11класами - 11 клас. Остаточні результати і нагородження команди-переможниці відбудеться на урочистій лінійці присвяченій святу Останнього Дзвоника.