"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Джерело натхнення

     Троянди вже понад п'ять тисячоліть є джерелом захоплення та натхнення людини. Створене різноманіття цих декоративних багаторічних рослин вражає розмаїтістю кольорів та відтінків, витонченістю форм і ніжністю аромату бутонів. Серед цінних особливостей переважної більшості сортів та видів сучасних садових троянд слід відзначити тривале квітування — від початку літа до пізньої осені. Саме в цей період і буяє красою, в неймовірному цвіті троянд і наша школа.

     28 березня 2014 року, в канікулярні дні, на території школи чомусь голосно та весело, бо до школи прийшли учні. Саме в цей день  відбулася висадка кущів троянд учнями 9 та 11 класу. Наші старшокласники вирішили продовжити  чудові традиції  школи  і подарували 30 кущів королеви всіх  квітів -  троянди. До сьогодні, на території нашого навчального закладу,  уже було висаджено 100 кущів цих прекрасних, витончених та ніжних квітів. Учні, працівники школи разом з молодими педагогами - Куксою А.В. та Борисенком О.Ю.  з великим завзяттям  та ентузіазмом взялися до роботи, сподіваючись, що уже скоро наша школа знову одягнеться в чарівні барви різнокольорових троянд. А ще, було висаджено 10 вічнозелених рослин –  кримських сосен, які також були привезені учнями 11 класу. Робота зроблена, учні втомлені , але задоволені плодами своєї праці.

     Виходячи на поріг школи, так приємно озирнутися навкруги, бо все навколо зелене та квітуче, і гріє душу думка про те, що так буде завжди.

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "Озеленення школи 28.03.2014 року"