"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Дружній візит до школи

       7 червня 2018 року з дружнім візитом до нас завітали учні Преображенський НВК «Основа».

       Радо зустрічали гостей  працівники Малотокмачанського будинку культури  разом із акторами - учнями нашої школи, які підготували  театралізоване дійство за мотивами казки Ганса Крістіана  Андерсена «Дюймовочка», що запям’яталось усім  надовго. У постановці взяли участь 23  школярі. Вражаючими були костюми, які сяяли різнокольоровим дивограєм, не менш захоплюючою  видалась гра маленьких акторів, що ніби переносила нас в чарівний світ прекрасної  героїні Дюймовочки.

       Після завершення вистави гостей  запросили до нашої школи, де на подвір’ї їх зустрів директор Гамов Олександр Григорович,звернувшись до присутніх з вітальним словом.

       Вчитель історії Гамова Тетяна Василівна провела цікаву, пізнавальну екскурсію у шкільному історико-краєзнавчому музеї. Завершивши екскурсію в музеї школи, Тетяна Василівна запросила присутніх на шкільне подвір’я, де ознайомила гостей з експозицією шкільного музею під відкритим небом. Змістовною і цікавою була розповідь про знаряддя праці, залізничні приладдя, шкільне родовідне дерево, а особливу увагу гостей привернув  шкільний «Фонтан Удачі».

       Всі отримали велике задоволення від цієї зустрічі.

       Фоторепортаж можна переглянути за посиланням Дружній візит до школи (2018 рік).