"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Дотик до творчості і пізнання

     У різдвяні дні 85 учнів 2-4 класів отримали чудову нагоду – відвідати Оріхівський будинок культури, де вони переглянули музичну казку «Морозко».

     Молодшим школярам сподобались феєричні декорації, майстерна гра акторів, музичний супровід. Дітлахи отримали безліч позитивних емоцій та заряд справжньої енергії, а головне – приємні враження від казки.

     Вони ніби самі потрапили в лісову заметіль, де зустрілися з Морозом Івановичем, Бабою Ягою, злою мачухою та її лінивою донькою, а також з доброю робітницею Настею.

     Після перегляду вистави для дітей було організовано розважальну програму: вікторину від Дідуся Мороза та Снігуроньки, святкову дискотеку. Діти веселилися, розважалися, жартували. Ігри та хороводи для дітей дарували радість усім присутнім.

     А учні 4 класу перед переглядом вистави отримали змогу відвідати ще й Оріхівську Центральну районну бібліотеку, де на них чекала мандрівка по «книжковому» місту. Провідний бібліотекар провела захоплюючу розповідь про бібліотеку, ознайомила з дитячою літературою, довідниками, енциклопедіями, періодичними виданнями, презентувала пізнавальні постійнодіючі виставки. Вона наголосила, що учням необхідно дружити з книгою, а також запропонувала скористатися новою привабливою послугою – безкоштовним Інтернетом.