"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Допомога воїнам АТО

     02 лютого 2015 року співробітники Оріхівської виправної колонії (№88), що розташована у нашому селі,  передали допомогу для бійців, які перебувають у зоні АТО.

    Акція розпочалася за ініціативою начальника установи полковника внутрішньої служби Віталія Чорного та тривала тиждень. До акції долучилися майже всі відділи установи та працівники професійно-технічного училища при установі. За цей час персоналом зібрано продуктів харчування  на загальну суму близько 6000 гривень. Це – крупи, макаронні вироби, мука, олія, смалець, сало, м’ясні консерви, цукор, овочі, продукти швидкого приготування, печиво, цукерки, домашняя концервація, цигарки, теплі речі. На зібрані кошти закуплено ліки, вологі серветки, сухе пальне, свічки, електроди, натільна білизна для бійців, а ще виділено кошти на пальне для організації поїздки у зону АТО.

     У складі гуманітарної допомоги була і адресна – це передачі для наших земляків Руслана Волошенюка та Олексія Романюка, мама якого Антоніна Романюк працює в Оріхівській виправній колонії (№88).

     Завершення даної акції співпало з початком тижня патріотичного виховання в колонії, під час якого начальник установи полковник внутрішньої служби Віталій Чорний подякував персоналу за небайдужість, за надану допомогу та зазначив, що наш спільний обов'язок надавати посильну допомогу українським бійцям, що зараз ведуть боротьбу за Україну на передовій.

     Гуманітарну допомогу передано волонтерській групі   «Оріхів – армії». Олена Мірошніченко подякувала персоналу установи за підтримку та зазначила, що це не просто гуманітарка, це – справжня добра звістка з дому, яка вже на цьому тижні буде направлена за призначенням.