"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Добро у кожному з нас

     Лев Толстой говорив: «Щоб повірити в добро, треба почати робити його.» Ми намагаємося доводити своє добро, щирість і милосердя. Тому, 3 листопада в школі відбувся благодійний ярмарок, завдяки якому були зібрані кошти. Учнівський комітет вирішив виділити частину грошей на подарунки Комунальному закладу «Оріхівський обласний центр соціально-психологічної реабілітації для дітей».

     В четвер, 23 листопада була організована зустріч активу школи з дітьми й вихователями цього навчального центру. Нас дуже тепло зустріли й провели екскурсію по закладу. Показали різні вироби з квілінгу, природних матеріалів, солоного тіста. Учні були вражені красою цих робіт і вмілістю вихованців. В цьому закладі ніби поринаєш в атмосферу спокою й гармонії, тому дітлахи, які там знаходяться, відчувають себе, наче вдома. В кінці зустрічі наші учні вручили подарунки: розмальовки, книги, гофрований, кольоровий папір, клей, набори бісеру на загальну суму в 1 тис. грн.

     Діти були раді нам і запрошували до нових зустрічей. Такі зустрічі спонукають наших учнів до подальшої благодійної роботи.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Добро у кожному з нас (2017 рік).