"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

День захисту дітей

     Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.

     2 червня 2014 року в будинку культури с.Мала Токмачка  було проведено святковий концерт присвяченій цій чудовій даті. Учні нашої школи з  великим задоволенням стали учасниками цікавого дійства, на святі   було багато цікавого (пісні, хореографічні композиції, веселі сценки та кумедні клоуни). По завершенню святкової програми всі діти отримали невеличкі солодкі подарунки – морозиво.

     Підтримку в організації заходів до Міжнародного дня захисту дітей надав сільський голова  с.Мала Токмачка – Малахатка А.М.

     День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.