"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

День фізичної культури і спорту України

       Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту України. Це свято  уособлює велич сили духу, мужності,  патріотизму наших людей, сприяє популяризації  фізичної культури  та спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

      7 вересня в нашій школі  проведені спортивні заходи присвячені Дню фізичної культури і спорту України. До програми входило: для учнів 4 класів - «Веселі старти»;  для учнів 5-7 класів на шкільному подвір’ї було проведено спортивні естафети, для учнів 8-11 класів на шкільному стадіоні було проведено товариський турнір з міні футболу.

     Також 26 представників школи, активних учасників шкільних і районних спортивних змагань, було запрошено на кваліфікаційний матч чемпіонату Європи 2019, де зустрілись збірні молодіжні команди України і Латвії. Матч відбувся на стадіоні «Славутич Арена» у місті Запоріжжі. Можливість відвідати матч надана обласною організацією «Спорт для всіх». День фізичної культури і спорту України, відвідування футбольного матчу було проведено і організовано радою шкільного фізкультурного клубу «Гарт», за активної участі учителів фізичної культури Сапко С.В. та Квашиної М.А.

   Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі День фізичної культури і спорту України (2018 рік).