"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

День безпечного Інтернету

     В нашій школі 10 лютого 2015 року було проведено День безпечного Інтернету. Метою даного заходу було привернути увагу дітей, їхніх батьків, вчителів, а загалом усіх тих людей, які працюють в Інтернеті, до проблем, які можуть виникнути і завдати шкоди користувачам.  

     Учні 5-9 класів були ознайомленні з правилами поводження в Інтернеті, отримали буклети, в яких були поради, щодо вирішення проблем, які можуть виникнути при користування Всесвітньою мережею. Учні старших класів 10-11, багато уваги приділяли питанню безпеки, тому було проведено Інформаційну годину “Комп’ютерні злочини та їх небезпека”. Учні підготували виступи, презентації, доповіді, на основі, яких відбувалася дискусія і бесіда, про можливі фактори і чинники небезпеки в Інтернеті. Було оновлено програму «Інтернет Цензор»

      Серед учнів 2-11 класів було проведено опитування про наявність вдома комп'ютерів та іх підключення до Інтернету. З 186 учнів 2-11 класів вдома комп'ютери мають 125 учнів (67%). Забезпечені принтерами 39 учнів (21%). Доступ до Всесвітньої мережі Інтернет мають 66 учнів (35%), 96 учнів (52%) мають можливість доступу до мережі Інтернет через мобільні телефони.

      Ми сподіваємося, що Інтернет стане для вас безпечним другом, який буде вам допомагати пізнавати цей цікавий світ он-лайну!

    Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі "День безпечного Інтернету ".