"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Дари золотої осені!

     З настанням осені, коли овочі дозріли і мають досить привабливий вигляд, можна створити дуже цікаві вироби, які не тільки порадують око, а й будуть смачним і корисною окрасою столу. Вироби з овочів не тільки смачні, але й допомагають дітям розвивати моторику, фантазію і художній смак.

     9 жовтня 2015 року в нашій школі відбулась традиційна виставка осінніх композицій та букетів з природного матеріалу. На виставці була представлені різноманітні вироби. У цій виставці взяли участь учні молодших класів, навіть наймолодші перші класи продемонстрували свої вироби. Завдяки творчій фантазії та допомозі батьків виставка викликала подив та захоплення у всіх глядачів. Наші учні наділені неабиякою фантазією та творчим натхненням до створення прекрасного з незвичайних речей.

     У холі школи, де були виставлені конкурсні роботи, панувала атмосфера творчого натхнення, захоплення. Роботи учнів були виконані з любов'ю і інтересом, кожна композиція відрізнялася фантазією, оригінальністю і дотепністю. Глядачі не переставали дивуватися вигадці і майстерності хлопців та дівчат.

     Природа надала нам велику кількість природного матеріалу. І для того щоб радувати себе і близьких досить лише проявити свою фантазію, що і зробили учні нашої школи. Активну участь  у виставці прийняли учні: Бут А., Отришко М., Клименко Д., Жигало Д., Донець Е. (1-А клас, класний        керівник Савченко Н. О.), Заєць В., Палько А., Старічненоко К., Волошенюк Д. (1-Б клас, класний керівник Демидьонок О. В.),  Лось С., Іщенко Д., Порьяз В., Коваль М. (2 клас, класний керівник Велично І. М.), Білостоцький А., Ремига Д., Швець А., Заяць К. (3 клас, класний керівник Орловська В. М.), Бут К., Грицаненко В., Адальєва М., Гнусін М. (4 клас, класний керівник Дротянко Т. В.).

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі: Дари золотої осені! (2015 рік).