"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Цікава поїздка, чудова виставка

     11 та 12 березня учні 5 та 6 класу у позаурочний час  разом зі своїми класними керівниками Васильченко Л.І. та Лісняк Ю.В., а також, з  педагогом-організатором Дундою А.В. відвідали Оріхівський будинок дитячої творчості, де мали можливість оглянути виставку робіт з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва – «Знай і люби свій край». На виставці було безліч різноманітних експонатів, різних за кольором і розміром, різних за матеріалом з якого вони були виготовлені та технікою виконання. Та наших учнів захопило не це, їх захолила фантазія дітей, які виготовляли ці вироби, малювали чудові картини. Дійсно, дивлячись на виставку робіт,  можна сказати: «Дитячі руки не знають скуки».

     Захоплювали та чарували своєю оригінальністю і ляльки-мотанки, і прекрасні вироби з бісера, з пір’я та камінців, безліч оригамі, квіти з гофрованого паперу, вироби з пластмасового посуду, з соломи та тіста, картини у виконанні різних технік та безліч інших витворів мистецтва,  створених дитячими руками.

     По закінченню огляду виставки для дівчат та хлопців був  проведений  майстер-клас   з декоративно-ужиткового мистецтва (виготовлення троянд з серветок).

     Дякуємо організаторам виставки та учням, які прийняли в участь і показали на що здатна їхня творчість і за те, що показали, як можна зробити з простими і звичайними для нас речами.  А  адміністрації школи дякуємо за те, що  надала можливість оглянути чудову виставку «Знай і люби свій край».