"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Цікава екскурсія

     31 травня, учні 8 та 10 класу, разом з класними керівниками відвідали Оріхівську районну бібліотеку.

     Учні нашого навчального закладу в бібліотеці  мали змогу познайомитись не тільки з книгами – джерелом духовних знань, а й прослухати профілактичну  лекцію «Будь вільним – не кури!».  Колектив бібліотеки практикує у своїй роботі вже не один рік такі форми просвітницької роботи, залучаючи до участі в них учнів навчальних закладів району.

     Метою лекції була пропаганда здорового способу життя. Лікар нарколог Рубан Ю.О., працівник Оріхівської центральної районної лікарні, наголосила про шкоду впливу тютюну на організм, що це хвороба ХХІ століття, і що від неї потрібно як найшвидше позбутися. Також лікар розповіла учням про історію виникнення тютюнопаління,  про те, що кожного року від куріння помирає 5 млн. людей, про 4 тисячі різних хімічних елементів, які впливають на організм людини, пошкоджуючи здоров’я. Куріння тютюну – одна з самих  шкідливих звичок, яка впливає на здоров’я людей.

     По закінченню лекції учні переглянули відеоролик про шкоду тютюнопаління та отримали пам’ятні брошури з профілактики тютюнопаління.