"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Чергове засідання учкому школи

     Основною ланкою у становленні учнівського колективу є учнівське самоврядування — самодіяльна організація дитячого життя в школі. Воно уособлює демократичну та самодіяльну атмосферу, захищає й забезпечує права всіх учасників колективу, сприяє формуванню у них громадянськості, організаторських якостей, допомагає педагогічному колективу в проведенні різноманітних заходів, виступає їх ініціатором.

     Голова учкому - Шепель Є. учениця 8 класу, члени  учкому : Юричко А. (5 клас); Оберемок О., Булавін В. (6 клас); Гринь Є.(7 клас); Лукашенко В. (9 клас); Кальдяєв В. (10 клас); Кривицька Я. (11 клас); та старости 5-11 класів: Крохмаль А. (5 клас ); Надрічна О. (6 клас); Рогозіна О. (7 клас); Федоренко В. (8 клас); Савченко К. (9 клас); Пругло Д. (10 клас); Адальєв О.(11 клас). Педагогічний супровід  роботи учкому здійснює заступник директора школи з виховної роботи Суставова Н.В.

     22 січня відбулося чергове засідання учкому школи, на якому у відповідності з річним планом роботи школи та планом роботи учкому, було розглянуто питання про організацію проведення щорічного традиційного вечора зустрічі випускників.

     На засіданні учкому був розглянутий проект заходів по підготовці і проведенню вечора зустрічі випускників у 2015 році, узгоджено відповідальних за реєстрацію випускників, підготовку шкільної виставки, чергування у ході проведення заходів. Центр учкому «Творчість» запропонував для затвердження програму урочистої частини вечора зустрічі. Центру доручено у п'ятницю провести репетицію концертної програми урочистої частини.

    Заслухано інформацію центрів «Оберіг» і «Добробут» про підготовку і розповсюдження запрошень для випускників 2014, 2010, 2005, 2000, 1995, 1990,1985, 1980 років та «Пре-радіо-центру» про випуск святкового номеру газети «Дзвінок» до дня  зустрічі випускників школи.

     Учком школи порушив клопотання перед адміністрацією закладу про вирішення ряду матеріально-технічних питань по підготовці до проведення вечора зустрічі випускників.