"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Чарівне новорічне свято у школі

      Новорічні свята - чарівні. У переддень Нового року, 28 грудня 2015 року, для учнів 1-11 класів  в актовій залі нашої школи пройшло Новорічне свято. Саме з цього часу  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися,  учням нашої школи потрібно було підготувати казкову атмосферу -  прикрасити новорічну  ялинку, актову залу  сніжинками, гірляндами та іграшками. Саме новорічна ялинка – найголовніший атрибут Нового року.

      В цей  день у всіх учнів, вчителів та батьків  був предсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного.  Святкування Нового року у стінах школи проходили у 4 зміни: 1-2 класи, 3-4 класи, 5-7 класи та 8-11 класи.  Для учнів 1-4 класів до нашої школи були запрошені актори  театру  «Герої та ляльки» зі спектаклем «Новорічні пригоди».  Актори підготували святкову феєричну програму   з новорічними сюжетами, конкурсами,  піснями та хороводами. Але учні молодших класів не хотіли залишитись  осторонь і  підготували свої новорічні виступи: пісні, танці, інсценізації….  По закінченню свята Дід Мороз та Снігуронька  подарували солодкі подарунки  117 учням 1-4 класів. Для учнів 5-7 класів семикласники  підготували казкову, костюмовану  постановку, де під музичний супровід відбувались казкові дійства. Тут були і казкові звірі, мультяшні Маша та Ведмідь, Бабуся і Червона Шапочка…. Розгадувати  перипетії казкового сюжету допомагали доктор Ватсон і Шерлок Холмс.  Для учнів 8-11 класів одинадцятикласники підготували казку, але на новий лад.  Завдяки  вдало підібраним костюмам, учні поринули спочатку у Середньовіччя де познайомились з Шарлем Перо та його дружиною, потім в  село поблизу Диканьки, а вже згодом познайомились з зіркою -  Веркою Сердючкою. Родзинкою свята стала інтермедія присвячена ЗНО. Всі учні  уважно спостерігали за  чудовою грою акторів-аматорів. Хочеться лише побажати успіхів нашим випускникам, яких очікує ЗНО.

      Традиційним для нашої школи є нагородження відмінників навчання, призерів районних предметних олімпіад, спортсменів школи, творчих учнів   грамотами, пам’ятними книгами,  цінними подарунками та  черговим  передноворічним випуском шкільної газети «Дзвінок».  Саме у цьому шкільному виданні підведено підсумки роботи школи за I півріччя 2015-2016 н.р.  Батькам   учнів були направлені  вітальні листівки з подякою за добре виховання дітей.

     По закінченню свята для учнів  8-11 класів була організована Новорічна дискотека.

      Дякуємо за підтримку у проведенні Новорічного  свята  керівникам  ТОВ «Мала Токмачка» ( Курману С.  Бородаю О.О.), начальнику Оріхівської  виправної колонії № 88 (Чорному В.І.), директору ТОВ «АрНі - 2010» (Залуніну А.М.).

     Гарним настроєм, радістю,   відчуттям  чарівної новорічної  казки  – ось з якими емоціями учні нашої школи зустрічатимуть   новий 2016 рік.

     Фоторепортаж ви можете переглянути в фотоальбомі: "Чарівне новорічне свято у школі"