"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Благодійна допомога

     Наш навчальний заклад приймає активну участь у благодійних акціях та телемарафонах. Не стало виключенням участь у ХІ Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця» та обласному благодійному телемарафоні «Пам’ять».

     Кожна благодійна акція має свою мету. ХІ Всеукраїнська  благодійна  акція  «Серце до серця» має на меті  виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України, покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих обласних лікарнях України,  розвиток волонтерського руху в Україні за принципами  європейських стандартів.

     Благодійний телемарафон «Пам’ять» має на  меті гідне вшанування подвигу українського народу, його внеску в перемогу в Другій світовій війні, увічнення  пам’яті загиблих воїнів, а також нинішніх захисників - учасників  антитерористичної операції.  

     Завдяки небайдужим учням, вчителям та працівникам школи було зібрано 692 грн. 10 коп. Зібрані кошти будуть направлені  для закупівлі медикаментів  до  відділень дитячої реанімації Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні та для надання адресної допомоги ветеранам війни, бійцям АТО та членам сімей загиблих.

     Дякуємо усім, хто приймав участь у акціях.