"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Батьківські збори

     Батьківські збори -  один із важливих чинників співробітництва батьків зі школою. На батьківських зборах обговорюються питання навчально-виховного процесу, визначаються стратегічні лінії співробітництва батьків і школи, розглядаються актуальні педагогічні проблеми, підбиваються підсумки роботи за певний період.

     19 квітня 2017 року було проведено загальношкільні та класні батьківські збори. На загальношкільних зборах були винесені для обговорення слідуючі питання:

-  про організоване закінчення 2016-2017 н.р. та проведення ДПА в 4, 9, 11 класах, навчальну практику, літнє оздоровлення, результати участі учнів школи у олімпіадах, конкурсах ( виступ підготувала ЗНВР Штанько О.В.);

-  про окремі питання роботи школи (з інформацєю  виступив директор школи Гамов О.Г.);

-  про використання батьківського фонду у 2016-2017 н.р. станом на 19.04. 2017 р. ( з інформацією виступила завгосп школи Іващенко С.М.).

     По закінченню загальношкільних зборів учні школи, вихованці музичної школи імені М.Сокіл, представили міні-концерт найяскравіших номерів художньої самодіяльності у виконанні учнів школи.

     Йдучи до класних кімнат, для участі у класних зборах, батьки мали змогу переглянути виставку «Знай і люби свій край», на якій були представлені роботи учнів школи з декоративно-ужиткового мистецтва.

     Ми вдячні батькам за їх підтримку, розуміння і участь в житті школи.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Батьківські збори (2017).