"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

10.000 відвідувачів нашого сайту

     КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» - це загальноосвітній заклад, який керується інтересами і потребами дітей, де учні не лише здобувають освіту, але й живуть повноцінним духовним життям. І саме для того аби всі бажаючі змогли дізнатися про навчально-виховну діяльність нашого навчального закладу ще з 2013 року в нашій школі розпочав свою роботу наш шкільний сайт, який постійно  оновлюється.

     Мета сайту школи: розвиток єдиного інформаційного освітнього простору школи, представлення його  в Інтернет-спільноті.

     Завдання: позитивна презентація інформації про досягнення учнів та педагогічного колективу, про особливості школи, історію розвитку, освітні програми та проекти; систематичне інформування учасників освітнього процесу про діяльність школи; формування позитивного іміджу школи; здійснення обміну педагогічним досвідом та демонстрація досягнень педагогічного, учнівського колективів; створення умов для мережевої взаємодії всіх учасників освітнього процесу: педагогів, учнів, батьків, випускників, громадських організацій та зацікавлених осіб; створення умов мережевої взаємодії школи з іншими установами; стимулювання творчої активності вчителів та учнів; підвищення ролі інформатизації освіти, організація навчання з використанням мережевих освітніх ресурсів; сприяння створенню в регіоні єдиної інформаційної інфраструктури.

     Постійними модераторами нашого шкільного сайту є і були Васильченко Л.І., Крохмаль Ю., Дунда А.В., Моруга О.А.

     6 січня 2014 року на сторінках нашого сайту було встановлено лічильник відвідувачів і ось 1.10.2015 р.  він показав  цікаву інформацію – 10000 відвідувачів нашого сайту не лише з України, а з 42 країн світу (Росія, США, Норвегія, Бразилія, Великобританія, Об’єднані Арабські Емірати, Німеччина, Італія, Польща, Португалія, Молдова, Ірландія, Японія, Іспанія, Алжир…. ).