"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Свято аграріїв

     Сільське господарство в нашому регіоні - це одна з найважливіших галузей економіки.  

     Щорічно у третю неділю листопада відзначається  День працівників сільського господарства.  Це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу.

     З нагоди цього дня в актовій залі нашої школи відбулися урочистості: вітання для працівників, ветеранів  ТОВ «Мала Токмачка». З найкращими побажаннями і словами подяки до присутніх звернулися: Зіненко Сергій Миколайович - виконавчий директор товариства, Малахатка Анатолій Миколайович – сільський голова, Дорошенко Анатолій Іванович – ветеран праці,  Гамов Олександр Григорович – директор школи. У вестибюлі школи було розгорнуто фото-виставку, що розповідала про життя сільських трударів, співпрацю ТОВ «Мала Токмачка» та колективу Малотокмачанської ЗОШ.

     На святі працівникам товариства були вручені  грамоти та грошові премії за сумлінну працю, відданість справі  і вагомий внесок  у розвиток аграрної галузі села.

     Захід продовжився музичними вітаннями від учнів школи та ансамблю художньої самодіяльності з села Гуляйпільське.

     Всі присутні були сповнені почуттям гордості за свою працю, за продовження святої хліборобської справи , яка на малотокмачанській землі передається  з роду до роду.

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Свято аграріїв (2017 рік).

     Більше детальної інформації ви можете отримати за посиланням: Навчальна практика (ТОВ « Мала Токмачка»), Пришкільний табір (Екскурсія до механізованого току ТОВ «Мала Токмачка»), Підготовка до нового навчального року.