"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Чарівне свято – День працівника освіти

     Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У першу неділю жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. 
     29 вересня 2017 року учні КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.» привітали працівників школи з їхнім професійним святом - Днем працівника освіти. Учнями школи було організовано святковий концер. В актовій залі зібрався весь педагогічний коллектив школи, вчителі-песніонери села Мала Токмачка та села Білогір’я, яким були вручені вітальні листівки, а учні підготували чудові концертні номери й привітання, виготовили вітальну стенгазету. На розсуд глядача були представлені веселі сценки, цікаві пісні, чудові таночки. Також привітали працівників освіти вихованці музичної школи ім. Марії Сокіл подарувавши музичні привітання виконані на музичних інструментах (гітара, фортепіано).

     Чудовий настрій і заряд енергії отримали працівники школи від сяючих очей учнів, від їхніх посмішок. 

     Колектив школи привітав зі святом сільський голова села Мала Токмачка Малахатка Анатолій Миколайович та подарував педагогічному колективу солодкий подарунок.

     На святі директор школи Гамов Олександр Григорович нагородив почесною грамотою Московку Світлану Володимирівну, вчителя географії, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника освіти.

     Шановні вчителі!

     Щиро вітаємо Вас із Вашим професійним святом – Днем працівників освіти!

     Бажаємо Вам міцного здоров'я, мужності, стриманості та великого терпіння, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою. Висловлюємо Вам сердечну вдячність за вашу нелегку, але дуже почесну працю, а найголовніше, за ваше ставлення до неї з любов’ю і творчою віддачею. Зичимо вам здоров'я, невичерпних творчих сил, щастя і натхнення!

     Фоторепортаж ви можете переглянути у фотоальбомі: Чарівне свято – День працівника освіти (2017 рік).