"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Зміцнення матеріально-технічної бази школи

     У кожного з дитинства горить вогник цікавості і допитливості, кожен готовий вбирати в себе все йому ще невідоме, радіє всім своїм новим знанням і навичкам. Урок повинен бути яскравим, ефектним, емоційним, а головне - продуктивним. Тільки тоді знання, передані дітям, надовго запам'ятаються, стануть міцною основою того фундаменту, на який спиратиметься вся його подальша освіта.

    Допомогти вчителю у вирішенні цього непростого завдання може поєднання традиційних методів навчання та сучасних інформаційних технологій.

    Сучасне технічне обладнання для школи є дуже важливим, адже забезпечує доступ до різних інформаційних ресурсів і сприяє збагаченню змісту навчання, надає йому логічний і пошуковий характер, а також вирішує проблеми пошуку шляхів і засобів активізації пізнавального інтересу учнів, розвитку їх творчих здібностей, стимуляції розумової діяльності.

    У листопаді матеріально-технічна база школи поповнилась 9-ма новими телевізорами, які є доповненням до раніше придбаних та встановлених 9-ти інтеративних дошок. Нове обладнання дасть змогу вчителям використовувати великий екран під час показу презентацій, відео, навчальних фільмів, різноманітних схем та багато іншого.

    Відтепер навчальний процес проходить досить легко, цікаво і весело. Дітям та вчителям подобається працювати на уроці, їм зрозуміло та доступно пізнавати навчальний матеріал, а це - головне.

    Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Зміцнення матеріально-технічної бази школи (2020 рік).