"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Змагання з силової підготовки

          З 11 по 22 березня у школі відбулись міжшкільні змагання з силової підготовки у командному заліку по групах класів (5-6, 7-8, 9-11 класи) та особистому заліку (хлопці – підтягування на високій перекладині,дівчата - піднімання тулуба із положення лежачи руки за головою).

          За результатами змагань у командному заліку серед учнів 5-6 класів перемогу виборов 6 клас, серед учнів 7-8 класів переможцем став колектив 8 класу, серед учнів 9-11 класу перемогу отримали учні 9 класу.

          За результатами змагань в особистому заліку серед хлопців (підтягування на високій перекладині) І місце виборов Васильченко В.- 30 підтягувань (10 клас), ІІ місце посів Бутурлін  Д.- 16 підтягувань (9 клас) та ІІІ місце -  Натуча Д. (9 клас) - 12 підтягувань.

          За результатами змагань в особистому заліку серед дівчат ( піднімання тулуба із положення лежачи, руки за головою) І місце посіла Гуза Є., виконавши 170 підйомів (9 клас), ІІ місце з кількістю підйомів 165 виборола Бут К. (7-А клас) та ІІІ місце отримала Коноваленко Анна (8 клас), виконавши 150 підйомів тулуба.

          Вітаємо переможців змагань! Бажаємо наснаги, терпіння, сили духу та подальших спортивних перемог.