"Малотокмачанська гімназія" Малотокмачанської сільської ради

Збагачення духовної скарбниці юних українців

         Мистецтво – це завжди неповторність. Музика займає особливе місце в букеті мистецтв. Разом із даром естетичної насолоди вона здатна зцілювати людину, пробуджувати у її душі найблагородніші пориви.

         Дуже добре, що серед нас є ще багато небайдужих українців, які дбають про відродження звичаїв, традицій та національної культури.

          Учні  нашої школи в черговий раз отримали можливість відвідати мистецький захід в Оріхівському РБК в рамках проведення проекту «Філармонія-дітям».

         З нагоди Міжнародного дня рідної мови та з метою національно-патріотичного виховання молоді 79 учнів школи переглянули тематичну музичну програму «Будьмо козаками» академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці». Під час  програми звучали популярні народні пісні, запальні танці та цікаві сюжетні замальовки. Всі глядачі відчули себе справжніми козаками, поринули в атмосферу національного духу.

         Дякуємо мистецькому колективу за значний внесок у розвиток української мови та музичної культури, реалізацію ідеї національного відродження України та популяризацію духовної культури нації.

         Фоторепортаж можна переглянути у фотоальбомі Збагачення духовної скарбниці юних українців (2019 рік).